Сериозен проблем се задава пред Берое през лятото. В защитата на "заралии" може да се отвори сериозна дупка. Двамата леви защитници, с които разполага Димитър Димитров - Крум Стоянов и Александър Василев, са по-близо до напускане на клуба, а не до подписване на нови договори. Отношенията им със старозагорци приключват през лятото. От ръководството са им отправили предложения да преподпишат, но те не задоволяват футболистите, които вече гледат към изхода.

Преди дни се появиха информации за интерес към двамата играчи от страна на Левски, но "сините" не са единственият клуб, който следи отблизо ситуацията. Засега бъдещето им остава неясно, тъй като предстои още една порция разговори с началниците на Берое.

Освен това от Стара Загора се очаква да си тръгне и Иван Минчев. Неговият контракт също изтича и той е получил предложение да подсили Левски.

Междувременно Берое уреди ново попълнение в лицето на Реян Даскалов. Освен това в клуба работят и по привличането на Диниш Алмейда от Локомотив Пловдив./Мач телеграф