Треньорът на Пирин Благоевград Иво Тренчев беше доволен от представянето на своя отбор, въпреки загубата с 1:2 от ЦСКА. "Орлетата" дълго време имаха аванс в резултата, но допуснаха обрат за две минути. Той сподели още, че ситуацията в клуба е сложна. 

"Първото полувреме беше добро за нас, но през втората част се пропукахме два пъти. Дадохме битка, желание на отбор като ЦСКА. За съжаление загубихме мача. Смесени са чувствата - доволен съм от това, което показахме, но резултатът не е в наша полза. ЦСКА притежава голяма качество в атака, нормално да ни поставят под натиск. Пропукахме се два пъти. Свърлихме доста усилия, ще видим как ще е в четвъртък срещу Черно море. Трябва да приемем резултата и да си извлечем поуки. 

Ако може да държим това ниво и през второто полувреме, ще е добре. Не ни се получава. Едни гърди сме добре, след това силите ни напускат. Ще трябва да печелим точки, за да имаме по-голямо спокойствие. Повечето неща ще си ги кажа в съблекалнята. 

От 10-о място надолу отборите отстъпват от тези в челото. ЦСКА са в най-добра форма в последните мачове. Това е труден противник. Мога да кажа само добри думи, не мога да съм недоволен от играта. Щеше да е добре, ако бяхме взели нещо от мача. Не сме стигнали това ниво, за да сме равни през целия мач. Ще видим до края на сезона какво ще направим. Задачата пред нас е да се спасим от изпадане. 

Няма забавени заплати, но по-скоро има премии, които трябва да се платят. Има избори, ще видим какво ще се случи с отбора. Главите на играчите трябва да са чисти. Ситуацията е тежка, във въздуха витае напрежение. Хубаво е, че трупаме точки", каза Тренчев.