Изпълнителният директор на Левски - Ивайло Ивков, даде обширно интервю в предаването "Домът на футбола" по DIEMA SPORT. Шефът на "сините" коментира призива на треньора Станимир Стоилов да бъдат извадени всички задължения на клуба, както и имената на хората, които са ги натрупали. 

„Цели не съм поставял. Мъри е човек, който си поставя най-високите цели. Той е най-подходящият треньор за Левски в света. Този човек вкара два отбора в групова фаза на Шампионска лига. Показа, че няма равен в България. Този човек е вечен и независим човек. Той в момента е така отдаден на каузата, че нищо не може да го спре. Това ме зарежда днес. Ние сме в непрекъснат контакт. Той е най-важният човек в Левски в момента”, коментира Ивков.

„След тези думи мислите ли, че има напрежение между ръководството и треньора? Разбира се, че има напрежение. Всеки ден. Ние сме в такава ситуация. Дойде за малко, разговорът се проточи и Мъри прецени, че е по-добре да присъства на УС, вместо на тренировката. Той е по цял ден на „Герена”. Няма проблем от една пропусната тренировка”, допълни той. 

 „Привизът на Мъри не ме изненада. Коментирали сме този въпрос. Мислим еднакво. Аз считам, че сега е фокус върху кампанията, отбора. Това няма да избяга. Левски след всеки собственик излиза по-слаб или на колене. Ние трябва да сменим модела и вървим към промяна на модела. На фона на това, че ни предстои лицензиране, да изляза и да соча с пръст. Аз съм по-всеобхватен анализ, за да не се случва повече. Трябва да се види дейността на някои треньори, които с идването на някои футболисти, питаха какво правят тук. Селекцията ни беше почти без пари. Петте нови футболисти играха в събота. Толкова качествена селекция като тази в момента, не е правена. Мъри има право да е по-емоционален. Ако ще излиза истината, искам да излезе цялата истина. Самите цифри всеки може да види в Търговския регистър", допълни Ивков.