Изпълнителният директор на Левски Иво Ивков потвърди за интерес към клуба от страна на голяма и авторитетна международна компания.

БГНЕС
7 снимки

„Има интерес на нови инвеститори. Аз ги потърсих за спонсорство, защото нашият главен инвеститор изнемогва. Пристигна писмо в клуба, компанията изпрати свои представители. Те бяха в клуба преди финала за купата. Имат принципен интерес и изпратиха писмо с намерение за придобиване на собствеността на клуба. Не сме се договаряли за заплати, нито аз, нито Сираков, нито Стоилов. Търсим светло бъдеще за клуба. Искаме да продължим „Левски на левскарите“.

Това за интереса и преговорите ще продължи поне до Нова година. Всички, които извадихме клуба от калта, ще се съберем, за да обсъдим този въпрос, заедно с членовете на „Левски на левскарите“. Левски трябва да се гордее, че има интерес от компания, собственик на клуб от Висшата лига, собственик на огромни предприятия. Какво ще се случи, предстои да видим. Към момента има писмо с намерение, но нищо друго“, заяви Иво Ивков по темата.