Нападателят на Левски Ивелин Попов изрази съжаление, че "сините" не успяха да вкарат повече попадения срещу Ботев Враца. Левски спечели у дома с 2:0, но според Попов победата е трябвало да бъде далеч по-изразителна.

"Според мен направихме едно доста добро първо полувреме и не чак толкова добро второ. Изпуснахме да си решим мача в 50-ата минута. Трябваше да вкараме трети гол и мачът щеше да се отвори още повече - да вкараме още голове и да зарадваме нашите привърженици. Знаете, че всеки гол дава самочувствие и увереност. Хубаво щеше да е победата да е по-изразителна", сподели той.

start-photo.bg
95 снимки

"Не мога да кажа, че сме се отпуснали. Имахме своите шансове, видяхте Уелтън излезе сам срещу вратаря, аз имах едно положение с глава, Роналдо имаше, не сме се отпускали. Просто второто полувреме не искахме така силно да отбележим гола, както през първото. За съжаление само 2:0", допълни Ивелин Попов.

"Дузпа всеки изпуска, както видяхте пресирахме ги доста добре, те първото имаха 1-2 контри, мисля, че се справихме добре. Важното е да се върнем на победния път с добри игри и добри резултати. Когато не играем добре, хубаво е да побеждаваме на характер", коментира нападателят.

Lap.bg
42 снимки

"Винаги, когато се побеждава е добре. Винаги, когато резултатът е негативен и осбоено със серията, която имахме, не се работи лесно, не е добра атмосферата. Всичко си зависи от нас. Трябва да играем добре и да трупаме увереност. Трябва победите да са повече, защото знаете Левски какво име е в България"

"В съблекалнята се стараем да е спокойно и да си изпълняваме задълженията на терена. Мисля, че рано или късно виско ще се нареди към добро. Хората идват да ни подкрепят, милеят. Аз и моите съотборници трябва да даваме повече, защото в момента отборът се крепи на феновете си", завърши той.