Футболистът на Левски Ивелин Попов говори пред медиите след успеха с 3:1 срещу Марица Пловдив. Така "сините" постигнаха общо трета победа в контролите си, като това е втора за столичани на лагера в Правец.

„Полезна контрола, малко по-висока интензивност, отколкото на тренировки. Хубавото е, че головете, които отбелязахме, ги тренираме всеки ден и мисля, че се получиха нещата. Работим всеки ден двуразово и мисля, че ще изглеждаме по най-добрия начин за първите мачове“, сподели Ивелин Попов след срещата.

„Аз още миналата година казах, че отборът наистина има голям потенциал. Ръководството преценява дали ще се привличат нови футболисти или не, но като потенциал и качества сме в тройката. Всеки иска да има 20 равностойни футболисти, но такава е ситуацията в клуба. Трябва да играем с това, което разполагаме. Дай Боже някой да направи трансфер в голям европейски клуб и в клуба да влязат свежи пари, част от които да се реинвестират в друг футболист, но това е политика на клуба“, сподели още той.

start-photo.bg
64 снимки

Попето не изпусна да коментира и нашумялата тема с Георги Миланов и неговото евентуално завръщане на "Герена".

„Всеки ден се чувам с Георги Миланов, надявам се да се върне. Доколкото знам, ще има разговори с президента. Георги е левскар и няма да отиде на друго място в България.

„Дано да преодолеем повече европейски съперници, за да има по-голяма увереност в клуба и повече финанси. Дано да погасят дълговете и да радваме феновете. Наистина няма слаби отбори в Европа, играеш срещу живи съперници, а не срещу стойки и манекени“, завърши футболистът на "сините".