Босът на Локомотив София Иван Василев говори след тежкото поражение на своя отбор от Черно море с 0:3. Двубоят се игра при много тежък терен, а според него след 24 часа теренът е щял да бъде още по-тежък.

Бизнесментъ направи и интересно изказване за предстоящия мач със Славия, като го определи за „най-старото столично дерби”, макар че предвид основаването на отборите от София, то най-старото столично дерби е между Левски и „белите”.

„За мен не трябваше да се играе. Регламентът е такъв, че трябваше да се играе след 24 часа, а времето е такова, че тогава теренът щеше да е още по-лош. Това е опасно за футболистите. За съжаление, това е футболът. Регламентът е след 24 часа”, започна Василев.

„Притеснява ме класирането, обезпокоен съм. Надявам се да излезем от тази дупка, отборът ни е добър. Случват се тези неща. Борим се, в някои мачове показваме добри игри. Не искам да казвам, че само теренът е виновен. Поздравям Черно море за победата. Приспособиха се по-добре, играха по-правилно”.

„Засега няма опасност за поста на Иван Колев. Знам, че ще е трудно, че ни чака труден мач със Славия. Това е най-старото столично дерби. Надявам се да излезем от тази дупка. Надявам се да покажем своето лице. Срещу ЦСКА се представихме на много добро ниво. Това е футболът”.

„С осветлението работим по въпроса. Документите са в банката. Банката непрекъснато иска нови документи. Трябва да мине оценка на риска, след това да се отпусне кредит. Чакаме банката”, завърши босът на Локо София.