Наставникът на Локо Сф - Иван Колев, сподели емоциите си след първата победа на "железничарите" след завръщането им в елита

"Емоционално трудно може да се измери. Поклон пред футболистите и пред тяхната прекрасна работа на терена. Заслужават уважение", заяви специалистът. 

"В основата стои перфектната работа на момчетата. Опитахме се да разузнаем Локомотив Пловдив, знаем, че играем срещу един от най-добрите футболисти в България. Отличен отбор, сформиран няколко години. Надявам се, че се видя, че успяхме да неутрализираме силните им страни."

"Ранното попадение даде импулс. Футболистите си повярваха, че могат да направят нещо по-сериозно. Локомотив Пловдив направи четири агресивни смени и промениха поведението си на терена, но с нашите промени ние се върнахме в мача. Не знам те да са имали положение, което означава, че сме си свършили работата."

"Доста от нашите момчета идват от Б група. Там е съвсем различно, трябва време за адаптация. Показаха, че има израстване, надявам се това да продължи. Не трябва обаче да се заблуждаваме. Трябва да анализираме внимателно и да търсим резерви, защото ако задържаме по-дълго топката, ще работим по-малко в защита."

"Позволете ми да благодаря на феновете, които бяха 12-ият играч. Бяха страхотни. Феновете ни помогнаха да се почувстваме все едно сме на нашия стадион. По селекцията се работи много сериозно. Търсим тези хора, които ще са подходящи на физиономията, която искаме да изградим. Ще спестя позициите", завърши Колев.