Старши треньорът на Локомотив София Иван Колев остана доволен от минималната победа срещу Ботев Враца, но не и от играта на своите футболисти.

Опитният наставник съжалява, че неговият отбор не е успял да наложи по-сериозна доминация върху врачани, които завършиха двубоя с 10 души на терена.

"Изключително важна победа. Играта през второто полувреме не ми се коментира. Огромоното желание на футболистите да победят породи сериозно напрежение. През първата част, след 15-ата минута, намерихме себе си и диктувахме нещата на терена. Очаквах второто да бъдем още по-настоятелни и да отбележим още голове, но това не се случи. Мисля, че знам какво стои зад това нещо.

Това желание да се представим на ниво доведе до редица елементарни грешки. Показахме неумение да задържаме топката в противниковата половина. На полувремето си казахме сериозни думи с момчетата. С човек по-малко затвориха пространствата пред собствената си врата.

Има още 5 мача, трябва сериозно да се подготвим и да си направим изводи от днешните грешки. Трябва да подходим сериозно към всеки следващ мач. Пирин след тези две загуби от Царско село ще бъде като ранен звяр. Отборът ще бъде в друг вид срещу нас", каза Иван Колев.