Наставникът на Славия – Иван Колев, опита да анализира поражението с 0:2 от Левски. Треньорът призна, че ситуацията в отбора е тежка след седмата поредна загуба, но вярва, че съвсем скоро това нещо ще се промени с оглед работата на футболистите.

„Левски ни би с две еднакви изпълнения. Ние не вкарахме и губим. Второто полувреме с човек повече и в половината на Левски имахме 2-3 прекрасни ситуации за гол. Ако ги бяхме реализирали, нещата щяха да са други. Не се случи, а това показва, че намирисва на голова немощ в нашия отбор. Трябва да обърнем внимание на този компонент“, започна Колев.

start-photo.bg
89 снимки

„Славия е ясно, че има проблеми и най-големите са с подготовката на отбора и организацията. Мисля, че по отношение на второто играчите се постараха в последните два мача да стоят по различен начин на терена. С първото можем да подобрим леко нещата, но има и други неща. Не е сега моментът да ги анализирам. Най-лесно е да „вадим нож“ на играчи, но това е съставът. Мисля, че момчетата имат потенциал и съм убеден, че искат да излязат от кризата. Виждам поведението им в тренировките и смятам, че скоро нещата трябва да се променят“, продължи той.

„Тя една загуба тежи, камо ли 7. Тежи не тежи – тогава се доказва кой е професионалист. Трябва да се мобилизираме и продължим с това, тъй като го виждам, докато излезем от това състояние. Ние анализираме всеки ден всичко какво се случва, да променим, предприемем. Започнали сме действия в тази насока и очаквам скоро Славия да има различен облик“, завърши Иван Колев.