Треньорът на Славия Иван Колев бе доволен след победата на неговия отбор над Арда с 1:0 в мач от efbet Лига. Специалистът отчете себераздаването на своите играчи, както и настоя да вярват в собствените си възможности .

"Много сериозни поздравления за нашите футболисти. От една страна се раздадоха, а от друга страна на моменти показаха и майсторство. Надявам се вече да са разбрали, че имат възможности и ако продължат така да работят, да осъзнаят, че това е пътят", започна той.

"Трябва да разберем, че е време да изпълним задачите, съобразени с нашите възможности. Това е най-важното. Играчите се бореха и играеха, а този гол на Тони Тасев бе като венец на усилията и това ме зарадва", добави треньорът на Славия.

"След контузията на Вуцов се опитахме малко прибързано да го вкараме в състава, но не е готов още и е много рисково. Ще видим след паузата дали ще е готов, важна е подготовката му. Виждам всеки ден нови неща, но по-важното е, че играчите работят много сериозно и така трябва да продължават", завърши Иван Колев.