Старши треньорът на Царско село Иван Колев остана притеснен от пропуските на неговия тим, които, според него, са причината за това „железничарите“ да загубят с 0:2 от Царско село.

„Съжаляваме, защото и този мач показа, че футболът не е справедлива игра. Първото полувреме, особено в атака, играехме добре В защита се представихме по-добре. Изпитваме обаче затруднения в атака. Получихме два нелепи гола след статично положение и след дълъг пас. Втори мач допускаме такива голове и е притесняващо“.

„Нанесохме два удара - две греди, въпрос на късмет. Ако бяхме отбелязали, резултатът щеше да е съвсем друг. Трябва да подобрим нещата в атакуващата фаза, тревожни са пропуските“.

Антон Узунов
34 снимки

„С цялото ми уважение към Царско село, които играха активно и агресивно, но второто полувреме нямаха положение извън тези два гола. На практика положенията бяха наши. Когато загубим вече няма значение. Трябва да се направим изводите, за да подобрим тези неща и да излезем по най-правилния начин за игра във вторник“.

Относно предстоящото завръщане на тима на своя стадион в квартал „Надежда“ за дербито с Локомотив Пловдив за Купата на България, Колев заяви:

„Нашият терен е нашият дом. Това е психологическо предимство. Ако феновете не могат да присъстват на стадион, предимството губи част от себе си“, заяви Колев.