Треньорът на Славия Иван Колев бе доволен от играта на своите футболисти след равенството 1:1 с Пирин в мач от 12-я кръг на efbet Лига. Наставинкът обърна внимание и на лошия терен, на който се игра двубоят.

"Не успяхме да отбележим втори гол и допуснахме попадение от статично положение. Искам да кажа, че нашите планове тотално се объркаха в началото главно заради терена. Изключително лош терен, който много пречеше и на двата отбора. Мачът се превърна в битка. Беше важно да не се допускат елементарни грешки. Поздравявам играчите, защото работиха много, но в градивен план бе почти невъзможно да направим нещо на този терен", започна той.

"Футболистите работят много сериозно и започват да се виждат първите резултати, но не успяхме да разкрием до известна степен нашите възможности в атака. Най-после излязохме от границата на тези 4 точки, прибавихме вече една. Дано още добавим към нашия актив", добави специалистът.

"Кой двубой може да е лесен? Лигата е много равностойна, с много добри отбори. Арда е в подем. С Локомотив Пловдив, Левски, сега и Пирин, и Арда в подем, такава ни е програмата", завърши Иван Колев