Наставникът на Локомотив София Иван Колев бе доволен от успеха на своя отбор с 2:1 срещу Черно море в двубой от 3-я кръг на efbet Лига, но опитният треньор наблегна, че има още много работа.

"Мисля, че имаме напредък. Възможно е някои футболисти да са на много по-високо ниво. Има какво да търсим. Предстои ни сериозна работа. Много се радвам, че играчите възстановиха психиката си и бойния си дух. Подобрихме защитата и организирането в защитата", започна той.

"Не сме доволни как държим топката и как контролираме атаките ни и трябва да обърнем внимание на това. Изключителна важна победа е това, тъй като футболистите с това, което показах, вече знаят, че може да се постигне", продължи специалистът.

"Всяка контузия е много неприятна. Ще видим какво е изпълнението на Николов. Бяхме готови със смени и съумяхме да се справим. Анте е един от изключително класните футболисти в нашето първенство. Закъсня с подготовката си, но самият мач за него беше вид подготовка. Не е само той така. Надявам се да подобряват състоянието си", завърши Иван Колев.

подкрепя българския спорт