Вратарят на Арада Иван Караджов беше щастлив от завръщането си на терена и сподели, че в най-скоро време отборът да играе по начина, по който го правеше преди разигралата се ситуация със заразените от коронавирус в отбора.

Антон Узунов
85 снимки

„Чувствам се добре, щастлив съм. Тежко е, но имам подкрепата на всички близки и приятели и пак съм тук. Тренирахме 5 човека, искам да поздравя всички в клуба, че изиграхме хубав мач. Само на пет тренировки имахме ситуации даже да победим. Но това е – шанс“ .

„Можехме да паднем и накрая. Бях спокоен, ако не се бе случило всичко това, според мен, щяхме да дойдем за трите точки. Имаме много добри футболисти. Не съм изненадан от точката“.

„Някой момчета нямаха нищо, но седяха заключени. Нервират се, че не могат да правят това, което искат. Дано да мине по-бързо, хората да спазват мерките. Аз го изкарах. Трябва човек да се пази“.

„Най-важното е да се възстановим, защото в неделя играе с ЦСКА. Надявам се да играем така, както преди това всичко. Имаме изключително добри футболисти. Ще издържим, само искам Господ да ни пази, да сме здрави. Имаме равностойни футболисти“, сподели Караджов.