Играчът на мача, вратарят на Арда Иван Караджов коментира успеха на тима с 1:0 над Берое, той спаси и дузпа, като беше с важен принос за трите точки, след като спаси дузпа.

"Благодаря на всички момчета и на треньорския щаб, играем през два дни мачове, никой не се предаде, всеки се раздаде на макс, преди мача коментирахме с треньора на вратарите, за мой късмет я хванах. Всички играчи са важни за отбора, щастлив съм, че така се получават нещата, да имам късмет да хващам дузпите. Искам да продължавам по същия начин, след два дни имаме мач, дано победим", коментира той. 

"Труден мач с Берое, до 30-ата минута имахме ситуации, след това отпаднахме физически, но играчите са с големи сърца, те са добър отбор, 4 от 4 сме срещу тях, трудни мачове, но късметът е бил с нас. Доволен съм, тъй като вътре има много млади момчета, имаме прекрасен стадион, надявам се, президентът и треньорският щаб са доволни от това. Излизаме да играем футбол, със сигурност мачът за Купата ще е особен за мен", добави Караджов.