Футболистът на ЦСКА 1948 Ивайло Чочев даде своята оценка за победата на своя отбор срещу Септември. Българинът се отчете с две попадения, като сподели, че е доволен от себе си и се надява да продължи да бележи попадения.

"Труден мач. Не влезнахме добре в срещата, Септември бе по-добрият отбор в началото. С две статични положения успяхме да поведем и да си вземем мача. Хубаво е, че правим серия от победи, защото това помага и за самочувствието", започна Чочев.

"Радвам се, че вкарвам и че помагам на отбора да печели точки. Има и настроение в съблекалнята, тренировъчният процес също е добър. Надявам се да продължа да допринасям за отбора с моите голове. Няма да е лесно да вкарам дори и още един гол. Всеки мач е труден, отборите се защитават добре. Дано достигна кота 20, пък после мога да помисля и за повече. Според нашия доктор имам  разтежение, но трябва да видим", продължи атакуващият играч.

"Много сме близко до Купата на България, очакват ни много тежки мачове с Локомотив София. Всеки, който достигне до тази фаза, ще играе на максимум. Ще гледам вкъщи дербито. Не вярвам някой футболен човек да не го гледа. Ние си гледаме нашия отбор и ние да побеждаваме", завърши Чочев.