Треньорът на вратарите в ЦСКА 1948 – Йордан Йорданов-Жан, даде интервю пред клубния сайт на „червените“. Помощникът на Любослав Пенев „хвърли светлина“ върху работата си с Даниел Наумов и сподели какви са целите пред щаба, воден от Пенев.

„За момента всичко е много добре организирано, тренировките протичат по много добър начин. Всичко е положително до момента“, започна Йорданов.

„Всеки треньор обича да има добър вратар, какъвто е Дани Наумов. Работил съм преди в юношите, и в ЦСКА с него. Предимство е да имаш един добър вратар“.

„Господин Пенев винаги има най-големите цели и винаги се гони най-високото постижение. Не е тайна, че е изключителен професионалист. Много е взискателен към отборите, които тренира. Той го е показал във времето. Изключителен специалист за мен“, продължи той.

„Мисля, че и школата започва да се движи добре с присъствието на Спас Джевизов. Надявам се скоро да има попълнения от школата към втория и първия отбор. За първия може би е още рано“.

„Не сме се разделяли много с Наумов, че да се опознаваме. Имаме отношения дълги години, коментираме си. Преди месец и половина говорихме надълго и нашироко по едни теми, добра ни е комуникацията“, завърши Йорданов.