Старши треньорът на Черно море Илиян Илиев беше доста откровен и въпреки победата сподели, че не е доволен от пропуснатите шансове и, че победата не е дошла лесно, но все пак остана доволен от старанието на своите футболисти. Той обаче отказа а коментира ситуацита с Левски, след като двата клуба се срещат в следващия кръг.

„Мачът не беше лесен, отново изпускахме положения. Добре че влезе втория гол. Дунав игра в по-различна схема с 3-ма защитници, но ние знаехме как да им се противопоставим. Пак изпускахме положения, но футболистите се стараха, доволни сме“.

„Важно беше да кажа през седмицата на футболистите, че ако излезем за резултат винаги е голям проблем. Головете ще дойдат, както и ситуациите и така и стана. Ако вземем точка или три много добре. Трите са с приоритет“.

„Не съм човек да коментирам. Не е приятно за нито един отбор да попадне в такава ситуация. Познавам Хубчев и някои от момчетата. Като излезеш на терена ситуациите не влияят. Ще е труден мач, дори Левски да не беше в тази ситуация“.

„Притесняват ни натрупаните картони, имаме млади момчета в запас, които са готови да са опция. Взехме един футболист, който се е доказал в България. Не беше нужно да се трупат футболисти на една и съща позиция. Имаме играчи, коити заслужават да играят. Повтаряме състава, защото имаме изградено ядро и състав. Имаме играчи, които ще влязат с течение на сезона“, заяви Илиян Илиев.