Наставникът на Черно море изрази впечатленията си след успеха с 1:0 на неговия тим срещу състава на Локомотив София в мач от кръга в efbet Лига. 

„В първия кръг винаги има неизвестности – за новите играчи, за съперника. Може би имахме повече ситуации, но и Локомотив се бориха през цялото време. Пак казвам, имахме повече положения, но когато не вкарваш рискуваш и да загубиш. Представихме се добре обаче. Дори и новите играха добре, въпреки че вероятно нямаха идея какво може да предложи първенството ни“.

„Виктор обича да се включва напред. Локомотив играха с петима и при това положение нищо не може да се случи без движение без топка. Така се случи и с Виктор, за когото никой не внимаваше и така падна голът. Имахме и няколко ситуации преди това. Създадохме много, за жалост вкарахме само веднъж“.

„Получих жълт картон защото беше даден фаул, който не съществуваше. От него можеше да ни вкарат, затова се ядосах. Нямам против да има млади и стари съдии. Има можещи и неможещи. Не искам да се изхвърлям. Искаме да трупаме точки, за да видим къде сме около средата на ноември“.

„Радвам, че се върнахме на този стадион. Локомотив е традиционен клуб за българския футбол и се радвам, че играят на своя стадион в efbet Лига“, завърши той.