Черно море не иска повече арбитърът Ивайло Стоянов - Сватбата да ръководи мачове на отбора. Това обяви старши треньорът на "моряците" Илиан Илиев. Според него варненци не са победили Локомотив Пловдив в предния кръг именно заради съдийството.

"Направихме някои хубави неща в атака срещу Локо Пловдив, но нямахме късмет, майсторство и спокойствие пред гола. Нямам претенции към нашите играчи, макар че някои от тях бяха под обичайното ниво. Във всички показатели бяхме по-добри, може би ни трябваше повече агресия в единоборствата и в последните 30 метра", призна той.

"Дано отново странични фактори да спрат възхода ни. Но да не тръгваме в тази посока и да бъдем положителни. С ВАР съдиите са по-спокойни и свирят по-добре. Особено по-младите. Сега за един от по-опитните като Ивайло Стоянов - искрено се надявам повече да не ни свири. В последните мачове, които ни ръководи, той показа изключително желание да не побеждаваме. И в мача с Локо Пд Стоянов накъса играта и показа, че за него бе най-добре, както даде началото при 0:0, да даде и края при същия резултат. Още в реално време се видя, че има дузпа за нас, но да ви кажа, не видях голямо желание в Ивайло Стоянов да види ситуацията на ВАР. А и отговарящият за ВАР Ив. Занев учудващо също замълча. Но както и да е, минало, искам само едно - когато губим точки да е по футболен начин и вината да е единствено на нашите играчи и мен", добави Илиев.

Още новини четете в днешния брой на "Мач Телеграф".

подкрепя българския спорт