Капитанът на Локомотив Пловдив – Димитър Илиев, не коментира думите на директорите при „смърфовете“ Павел Колев и Илко Пиргов, които разкриха доста притеснителни неща в клуба. Опитният футболист заяви, че футболистите трябва да мислят за случващото се на терена.

„Не влязохме добре в мача. Не можахме да изнесем по-високо играта. Допуснахме два леки гола. Второто полувреме беше по-добро откъм игра и ситуации. Слабо първо и прилично второ полувреме“.

„Има ръководни фактори, които да отговарят на вашите въпроси за клуба. Футболистите отговаряме за това да играем добре. Всеки отбор си има проблеми. Аз няма да изляза и да кажа какви са проблемите. Всеки си знае доколко им влияе. Щом директорите са излезли и са казали, значи са имали желание и са споделили нещата от техните компетенции. Аз нямам желанието и правото да говоря за това“.

„Трябва да излезем в последните два мача и да изглеждаме по по-различен начин. Видях ситуацията за дузпата. Не знам дали е имало удар, но вариантите са два – червен картон или поне жълт картон и дузпа. Всеки трябва да е наясно какво може и да си направи самооценка.

„Смятам, че сме в топ отборите на България като качество. Ясно беше, че няма да бием цял сезон. Остават ни два мача. Надявам се да извлечем максимума от тази ситуация“.