Наставникът на Черно море, Илиан Илиев, похвали играчите си след успеха с 1:0 при гостуването на Ботев Враца. Треньорът на "моряците" сподели, че винаги иска играчите му да вкарат всички положения, но призна, че това не е възможно. Илиев заяви, че ще чака грешки от конкурентите си, в лицето на ЦСКА 1948 и Берое. 

„Влязохме по-добре в мача. Имахме някои опасности, но след това Ботев Враца изравни играта. Затрудниха ни дългите топки и центриранията, но там винаги нещата са 50-50. През втората част направихме пропуски, които другите отбори не пропускат срещу нас. Радвам се, че все пак вкарахме и че спечелихме трите точки в крайна сметка. Чакаме сега мачовете на конкурентите“, започна специалистът. 

„Мога да отдам адмирации на футболистите, че за 12 дена изиграхме 4 мача, с две гостувания в София и Враца. Винаги сме максималисти, искаме всяко положение да завършим, но това не се случва и на най-големите“. 

„В мачовете като гости имахме ситуации за голове както срещу ЦСКА 1948, така и срещу Ботев Враца днес. Понякога в търсенето на резултати малко започва да ни куца цялостно играта, но това е нормално“, завърши Илиев. 

подкрепя българския спорт