Наставникът на ЦСКА Саша Илич очаква тежка футболна пролет за "червените" в efbet Лига. Специалистът призова своите възпитаници за максимална концентрация във всеки един мач, а извличането на позитивни резултати окачестви като основополагащо за спечелване на битката с Лудогорец за титлата на България. Ето какво каза той пред БНТ:

"Направихме добра подготовка, но резултатите не бяха това, което исках. Целта ми беше да спечелим всеки един от мачовете си в Турция. Ситуацията е такава, може да имаме някакво оправдание, че натоварванията бяха тежки. Разполагаме с десетина дни, за да се подобрим преди старта на първенството. Мисля, че ни чака тежка пролет. Така беше и през есента. Ще бъде тежко да побеждаваме във всеки мач. Необходимо е да сме конкурентни на всички останали тимове, които ще се борят за титлата.

"Не мисля, че ще има повече нови. Ако се стигне до такъв, този потенциален нов футболист трябва да задоволи нашите критерии. Доволен съм от Хайнц и класата му. Виждате, че Лудогорец 11 години е константа в българския футбол. И сега са главен фаворит за титлата. Важно е да мислим стъпка по стъпка и побеждаваме мач по мач, за да притиснем Лудогорец. Това е всичко, което искам".

"Отбраната играе много сериозна роля. Много е важно организацията на целия отбор в дефанзивен план. Това, че сме допуснали най-малко попадения в лигата ме радва. Феновете са нашият 12-ти играч. Нуждаем се от тяхната подкрепа. Ако те са на стадиона, ние ще бъдем 10-20% по-силни. Люпко Петрович е един от най-великите сръбски треньори. Познавам го, имам високо мнение за него. Ще търся съвети от него, винаги може да се научи нещо ново от такъв исполин", завърши сърбинът.