Легендата в родната художествена гимнастика - Илиана Раева, коментира решението на бившия национал да поиска акциите на Левски от Георги Попов и Васил Божков и да застане начело на клуба.

"Тези акции и цялото това положение, в което Наско се намира в момента, е само отговорност. Дълг към любимия отбор. По никакъв начин не се измерва в пари. Това е негова житейска кауза и той така я усеща. Това може би е най-сериозната му кауза до този момент", заяви Раева. 

"Всичко стана много бързо, непланирано. Събитията се случваха едно след друго, когато той наистина взе бързо решение. Мен ме познават като смела жена, която обича предизвикателстава, но аз се притесних. Аз като спортен човек съм наясно какво представлява Левски и какво е положението му в този момент."

"Наско е почти на 60, не е онова 45-годишно момче. Аз лично се притесних и за неговото здраве. Напълно съм наясно какво му предстои. Безсънни нощи, емоции, нерви. Ако ме попита искаш или не - ще му кажа, че трябва да го направи. В живота на човек има един или два такива момента. Той не е взел решението, защото аз съм го посъветвала. Моментът, в който той взе това решение, беше когато акциите бяха разнасяни", сподели Раева пред бтв. 

"Не мисля, че намирането на пари ще е много трудно. Левски не е федерацията по гимнастика или която и да било федерация, той е институция. Религия. Журналист, който няма да назовавам ми се обади и ми каза, че неговата майка когато е разбрала, че Наско е поел Левски се е разплакала и му е казала да отиде да ѝ купи още от виртуалните билети. Доста такива случки има."

"Аз съм израснала на "Герена" и винаги съм знаела, че този отбор няма аналог. Аз вярвам, че Наско ще успее. Ще му е много трудно, но как ще го направи нито е моя работа, нито аз мога да говоря по този въпрос. Той няма да позволи на хиляди хора, които обичат клуба да страдат", каза още президентът на Българската федерация по художествена гимнастика.