Наставникът на Черно море Илиан Илиев похвали момчетата си за представянето им в мача с Арда, независимо че битката завърши наравно 1:1. "Моряците" отправиха 25 удара, но реализираха едва веднъж и според него точно тези пропуски са повлияли на крайния изход.

"Отговорът е ясен - като не можахме да отбележим, нормално е да не победим. Имахме доста положения, а това е един от най-добрите ни мачове в офанзивен план. И в дефанзивен бяхме добре, реакцията ни при контрите им беше добра", заяви Илиев пред DIEMA SPORT.

"Знаехме, че Арда обича да играе така, но голът им падна срещу течението на мача. От футболистите няма какво да съм недоволен, единствено от завършващата фаза съм недоволен. Много пъти заслужавахме да победим и не го направихме този полусезон, но заслужаваш да биеш, ако вкарваш. Не правих смени накрая, защото всичко ни се получаваше, но не можехме да вкараме", заяви той и разкри върху какво ще работи.

"Трябва да търсим промени не само в завършващата фаза, но и като цяло да вкараме повече бързина в изнасянето на топката. Имаме най-много атакки и центрирания в елита, но трябва да поработим доста в завършването им. То трябва и малко късмет, малко талант за това", сподели Илиев и говори за предстоящата зимна селекция.

"Със сигурност няма да имаме големи промени откъм кадри, имаме доста млади момчета. Към тях искаме да добавим един-двама по-опитни играчи, които да доведат повече класа и да помогнат директно с включването си на тези млади момчета", завърши треньорът на Черно море.