Наставникът на Черно море бе доволен от победата на неговия отбор с 4:0 срещу Лудогорец в двубой от плейофната фаза на Първата шестица на efbet Лига, но специалистът остана здраво стъпил на земята.

"Подходихме изключително правилно в този мач. Лудогорец може да накаже всяка грешка и трябваше да бъдем много внимателни. 4:0 е малко тежък резултат на база показаното. Лудогорец владееше топката, но ние си използвахме ситуациите. Поздравления за момчетата, изиграхме мача умно. Това не означава нищо, предстои най-важния двубой с ЦСКА", започна той.

"Най-важното нещо е, че подобрихме играта в защита. Теренът също е важен. Сега говорим позитивно, но има и обратната страна – пет мача като гост не отбелязваме гол. Това със сигурност е негативно. Поздравления за момчетата за играта и желанието. Трябва да играем добре срещу ЦСКА, защото ще е трудно, а е силен отбор", продължи специалистът.

"С всяка година трябва да вдигаме инзитета и физическите изисквания. За да вдигнеш нивото, трябва да работиш още повече. Тази симбиоза между нас и феновете помага за резултатите, които дойдоха и не го казвам от любезност", добави наставникът на Черно море.

"ЦСКА има добри крила, добри вътрешни халфове и трябва доста да се потрудим, за да постигнем хубав резултат. Имаме желание да се класираме максимално напред, което ще е награда за труда на целия отбор и трябва да преминем през този мач. Ботев победи във финала и им отдаваме заслуженото, нищо не можем да направим", завърши Илиан Илиев.