Треньорът на Черно море Илиан Илиев говори след загубата с 0:1 от Лудогорец в Разград. Опитният специалист постави акцент върху отсъжданията на съдийската бригада и посочи както трябва на "моряците" за следващия сезон.

Антон Узунов
60 снимки

„Футболистите направиха всичко, за да победим и да останем в борбата за третото място. Ако бяхме отбелязали през първото полувреме, щеше да е друг резултата. Съдиите трябва да разберат, че са тук, за да свирят добре. Лудогорец е шампион, на много малко отбори щяха да ходят да гледат ситуациите. Другата година ще е още по-голям цирк, защото ще бутат и други отбори. В последните мачове не бяхме по-слаби от противника, но понякога го няма шанса. Не успяхме да направим крачката. След мача с Левски имахме 11 картони, днес ни липсваха двама, но играчите се раздадоха. Нямаше нужда от намесите на съдиите. Напълно нелогични в този мач“, заяви Илиев.

„Видяхте, че младите, които влязоха се справиха. Не загубихме заради отсъствието на Атанасов и Панов. Липсваше ни скорост в атаката. Правихме бавно с откраднатите топки. Ще се опитаме в кратката почивка между сезоните да потърсим играчи, които да ни дадат това, което ни липсваше. През зимата стана лошо с трансферите. Ще се опитаме да си върнем скоростта в атака. Младите загатват да заложим повече на тях през следващия сезон. Нямат опит, но имат голямо желание. Нашата публика беше прекрасна у дома и като гост. Благодарни сме и съжаляваме, че не стигнахме до третото. Има един виц: Белите и червените се биели в гората, но дошъл горският и ги изгонил. Докато не реши горският да ни изгони, ще се борим“, добави лаконично той.