Треньорът на Черно море – Илиан Илиев, говори след равенството 1:1 срещу Арда. Той е на мнение, че отборът му е допуснал слабост от миналата година, когато не е затварял мачовете си.

„Обърка се това, което правихме и миналата година в някои мачове – не затворихме мача. Гостите имаха ситуация и вкараха гол. През първото полувреме имахме доста ситуации. Когато мачът виси на един гол, Арда има опитни играчи и вкара гол. Днес не е било писано да победим. Може би това коменсира за предните две домакинства”, коментира Илиев.

„Нервност – не. Може би малко припряност. Нормално е да играеш малко по-предпазливо. Минало е Сердюк. Продаден е. Трябва да намираме решения. Беншаа си свърши работата. Може да искаме да е по-активен. Сердюк не е бил 5 години при нас, за да кажем, че ще го заменяме. Клубът спечели от него. Допускали сме такива моменти. Съжалявам, че изпуснахме точки, които ги заслужавахме. Трябва да се подготвим за дербито със Спартак Варна, защото пак ще е така и в следващия мач”.

„Всеки иска да победи в дербито. Трябва да вкарваме повече голове. Трябва да сме много добре в прехода от атака в защита. Това ще реши нещата”, каза още Илиев.  

подкрепя българския спорт