Испанският нападател на Лудогорец Разград Ихинио Марин ще започне пълноценни тренировки до три седмици или в началото на месец септември. Рехабилитацията на футболиста за момента върви по план или поне така се смята.

Реално Марин е извън игра от почти 10 месеца. Той се контузи на 25-и октомври 2020-а година, когато счупи глезен в мача с Монтана. Първоначалните прогнози бяха, че той ще се оправи за изминалата пролет, но това не стана.

Сега надеждите са той д бъде готов за игра при идеални условия и процес на възстановяване в края на ноември или началото на декември.

В атаката шампионите разполагат с Пиерос Сотириу и Елвис Ману, както и с голмайстор номер 1 в историята на клуба Клаудиу Кешерю. Румънският ветеран обаче е в немилост и е изпратен във втория отбор. При изгодни условия, в Разград може да усилят атаката си до затварянето на трансферния прозорец с нов нападател.

Лудогорец за момента има гарантирано място в групите на Лигата на Конференциите, но може и да повишат нивото, ако се преборят за позиция в Лига Европа или дори в Шампионската лига.