Играчите на Левски са приели тежко решението на Георги Тодоров да хвърли оставка. Те са научили затова в съблекалнята, където се озовали и шефовете на клуба. Футболистите са били категорични, че той няма вина за фиаското, което сътвориха в последните два мача.

Антон Узунов
60 снимки

"Сините" загубиха с елементарни голове не само от "моряците", а преди това и от Славия. Състезателите се надявали дори, че Тодоров ще промени решението си, но опитният треньор бил непреклонен и потвърдил, че повече няма да работи с тях.

Както е известно, оставката му бе приета от шефовете, а днес ще бъде гласувана окончателно от УС. Тодоров обаче няма да се раздели с Левски. Очаква се той да бъде назначен на друг пост в клуба. Специалистът дълго води старшата на "сините" в елитната група, но в последно време на 3 пъти трябваше да влиза в ролята на пожарен вариант за треньор на първия отбор./Мач телеграф


Следете ни навсякъде и по всяко време с мобилното приложение на Gong.bg. Можете да го изтеглите от Google Play, App Store и AppGallery.