Стражът на Септември – Димитър Шейтанов, бе избран за Играч на мача срещу Ботев Враца. Вратарят направи няколко ключови спасявания, въпреки тежите условия и сериозната мъгла във Враца.

Благодаря на хората, които са гласували за мен. Знаехме какво ни очаква тук, готвихме се през цялата седмица за това и мога да кажа, че спазихме всички указания от треньора. Резултатът може би е справедлив. Ботев излезе агресивен, ние отговорихме и мисля, че се получи интересен мач за зрителите”, коментира Шейтанов.

Относно отменения гол на Ботев Враца, той каза: „Имаше лек контакт, усетих го от първо лице. Хванаха ни на контраатака, те има бързи играчи в предни позиции. Не бяхме много подготвени, те се справиха добре, но след преглед на ситуацията се стигна до отмяната на гола.

„Трудно е в това време. Имаше период време, в който трудно виждах колегата на другата врата. На близко разстояние обаче няма никакъв проблеми.

Слагам добра оценка за целия полусезон. Мисля, че се справихме доста добре, имаме много млади футболисти. Всички се раздадоха на максимум. Гледаме оптимистично и ще се опитаме да направим още по-добър полусезон.

Определено моята цел е да остана в Септември и през следващия полусезон. Концентриран съм върху подготовката.  За друго не съм разбирал, но моето желание е такова”, завърши Шейтанов.