Нападателят на Лудогорец Игор Тиаго беше избран за Играч на мача срещу Спартак Варна. Бразилецът отбеляза два гола за победата с 5:0, но предупреди, че тимът го чака много важен двубой срещу Динамо Загреб в квалификациите на Шампионска лига.  

„Смятам, че това е идентичността на Лудогорец. Това работим през цялата седмица – треньорът иска интензитет. Да сме отдадени по такъв начин показваме нашата идентичност. Това показва колко сме отдадени в отбора. Днес съм много щастлив, но утре е нов ден. Имаме много, много важен мач, който предстои следващата седмица“.

Антон Узунов
97 снимки

„Това е идентичността на Лудогорец, която ние търсим да правим. През цялата седмица работихме това. Беше напълно естествено това, което се случи“.

„Ние със сигурност знаем, че ще бъде много труден мач, но трябва да си свършим нашата работа тук вкъщи. Ще работим по време на седмицата и без съмнение ще се подготвим за мача, който е следващата седмица“.

„Голът е нещо, което се случва. Ние имаме една здравословна конкуренция на моята позиция. Смятам, че това не е толкова за нас, колкото за треньора, но това е много хубаво. Това показва, че нападателите, с които разполагаме, вкарват голове. Всеки един треньор мечтае за това да избира нападателите си“, заяви Игор Тиаго.