Павел Колев все още е изпълнителен директор в Левски и ще продължи да изпълнява функциите си поне до излъчването на нов Управителен съвет (УС), обяви самият той след Общото събрание (ОС).

"Все още съм изпълнителен директор. Предстои да бъде оформен УС и след това ще се стигне до моя пост. Аз вече декларирах, че съм тук не само в качеството си на изпълнителен директор, а и като човек, който е готов да поеме отговорност за случилото се в клуба през 2019 и 2020, въпреки че едва ли има разумен човек, който да вярва, че мога да понеса отговорността за проблемите от януари и февруари, а след това за и пандемията. Това обаче е маловажна тема на фона на проблемите, които има клубът.

bgnes
27 снимки

"Имали сте възможност (фенове и медии) да се запознаете с дневния ред (на ОС). Преминахме през отчета за 2019 година, ГФО, одиторския доклад и малко по-детайлен анализа на случилото се в Левски през календарната година, както и последните шест месеца. Акционерите имаха доста въпроси на тази тема. Най-важното - бе избран нов НС с членове Наско Сираков, Петър Ганев и Константин Папазов. Общото събрание на акционерите не освободи от отговорност досегашните Надзорен и Управителен съвет (УС)".

Относно новата кампания за сезонни пропуски, Колев добави: "Преди ОС проверих и продадените карти са над 700. Сериозен ръст има, определено има ефект".