Полузащитникът на Ботев Пловдив – Янис Карабельов, застана пред камерата на DIEMA SPORT и говори в предаването „Домът на футбола“. Карабельов коментира условията при „канарчетата“ и ги възхвали. Също така юношата на Славия коментира целите пред пловдивчани и как се стича към този момент сезона на „жълто-черните“.

„Направихме много добра подготовка и влязохме с желание в този мач. Гоним своите цели през сезона, но за мое нещастие, то нещата не се получаваха така както искахме. Футболът дава много шансове и успяхме да се реваншираме. Тръгваме във възходяща линия“, стартира Карабельов пред „Домът на футбола“.

startphoto.bg
91 снимки

„Сезонът не мога да му дам крайна оценка, тъй като има време още. Започнахме трудно, но е важно, че тимът изгради стил, който се надявам да носи радост на феновете. Относно целите – не съм човекът, който ще ви каже това. Стремим се да спечелим Купата“.

„За мен идването ми в Ботев беше най-правилният ход. Имам всички условия да се развивам като играч и човек. Семейството ми е добре, аз съм добре и това е най-важното за мен. Мисля, че още миналата година загатнахме какъв ни е потенциалът. Тепърва сега започваме да го развиваме, имаме млади момчета. Треньорите искат да внедрят и юноши. Това е дълъг процес, а треньорът се справя перфектно. Времето ще покаже какво ще постигнем“, обясни юношата на Славия.

Цялото интервю на Янис Карабельов може да видите в прикаченото видео.