Старши треньорът на ЦСКА 1948 – Тодор Янчев, говори след домакинското поражение с 0:1 от Славия в двубой от последния редовен 30-и кръг в efbet Лига. Той сподели, че двете равенства преди тази среща са внесли малко напрежение в отбора, но е убеден, че в предстоящия реванш срещу Локомотив София за Sesame Купа на България „червените“ ще покажат истинското си лице.

LAP.bg
43 снимки

„Неприятна загуба. Честитя победата на Славия. Падна едно надлъгване. Търсихме победата през целия мач. Трябва да отдадем дължимото на Славия – добре се защитаваха, затваряха пространствата. Трудно имахме голови ситуации. Един път ние вкарваме в последната секунда, сега те ни вкараха в края – това е играта“.

„Не бих казал, че имаме неуредици. Двете равенства може би внесоха малко напрежение в отбора, но това е част от футболния живот. Тук е моментът да покажем нашия дух и характер. Убеден съм, че в предстоящия реванш за Купата ще покажем нашето лице и ще се върнем на победния път. С оглед на последните резултати не можем да говорим за спокойствие от гола аванс, който имаме срещу Локомотив София от първия мач”, коментира Янчев.