Наставникът на Берое - Петър Хубчев даде мнението си след срещата между неговия тим и Ботев Пд, завършила при резултат 1:1. Старозагорци поведоха с гол на Джонатан, но допуснаха изравняване в края на срещата, когато Реда Рабей бе точен.

Специалистът, който днес празнува рожден ден изрази учудването си, че отборът му е приел играта в собствената си половина след първите 50-55 минути. Той заяви и че времето работи в полза на заралии, като цел номер 1 си остава оцеляването на "зелено-белия" клуб.

"50-55 минути стояхме добре, от 3 седмици сме само заедно, дори не всички и мисля, че времето работи за нас. Дойдоха хора, които бяхме принудени да вземем. Битон имаше проблем с картотеката. Мога да кажа, че след въпросния период от 50-55 минути започнахме да мислим за защитата и логичното се случи. Трябва да се опитаме да вдигнем физическото си ниво, не очаквам това да бъде проблем срещу Славия", заяви старши треньорът.

"Преди всичко Берое трябва да оцелее като клуб. Със сигурност ще има няколко критични месеца. Мисля, че всички вършат уникална работа и ще се получат нещата. Мариани не е играл дълго. Бен и Битон не са играли дълго също. Д не забравя и Тапоко. Камара, Фуртадо и Тунгара бяха с нарушена подготовка", сподели Хубчев.