Треньорът на Берое – Петър Хубчев даде своето мнение за днешната победа на старозагорци над Царско село. Наставникът бе попитан за текущата ситуация в клуба и направи паралел с предишния си престой в Стара Загора, както и бившия си клуб Левски.

„Чисто футболно седяхме добре, първото полувреме беше по-добро и за двата отбора. През втората част с много желание достигнахме трите точки“, започна бившият национален селекционер.

„Аз вече няколко пъти казах, че желанието ще бъде водещо. Всички в Стара Загора могат да се радват за момчетата, които са тук. Трябва да завършим първенството по подходящ начин. Гледаме да се концентрираме към нашите задачи“, продължи старши треньорът.

„Ние искаме да гледаме мач за мач, аз имам моите опасения относно сравненията с предишния ми престой тук. Част от професията е да не те харесват всички. Най-важно е клубът да просъществува. Нямам какво да кажа на привържениците на Левски. Когато дойде времето ще покажа каквото имам като документи. Както казваше един политик „Всеки сам си преценя“. Но това ще стане, когато му дойде времето, завърши Хубчев.