Наставникът на Берое - Петър Хубчев, коментира победата с 1:0 над състава на ЦСКА 1948. 

"Ние не влязохме добре в този мач, даже имахме доста късмет първото полувреме. Радва ме, че въпреки това с повече инат и спортна злоба успяхме да вземем трите точки. Малките неща решават двубоите между тези четири отбора", призна Хубчев. 

"Играта не ни тръгна, не се ориентирахме добре, не влизахме навреме в единоборствата. Тази тактическа дисциплина, която коригирахме, бе в основата на всичко. Признавам спасяванията на вратаря на ЦСКА." 

"Няма победа, която да не носи самочувствие и настроение. При всички положения ще окаже влияние. Разликата в отборите е минимална, така че трябва по най-бързия начин да се възстановим и да се подготвим за следващия тежък мач." 

"Рано е да коментираме шансовете за седмото място. При толкова оставащи мачове и такава разлика в точките е смело да даваме прогнози. Така популярната фраза "Мач за мач" важи с пълна сила." 

"Имаме няколко човека, които са на ръба на възможностите си, но стискат зъби и играят. Това са неща, които съпътстват даден отбор. Не можем да избягаме, трябва да живеем с тях. Малкият кадър е притеснение, но се справяме", завърши специалистът.