Наставникът на Левски Петър Хубчев остана доволен от миниподготовката в Банско, а не толкова от самия мач с дубайския Емирейтс, който играчите му спечелиха с 4:0. Според него, това е било просто един експеримент, а по-важни са били тренировките в последните няколко дни. 

"Целта на лагера не беше дали съм доволен от видяното в контролата. Сигурно ще минат доста години Левски да играе в такъв състав с толкова млади момчета. Но съм доволен от видяното в тренировките в тези 4-5 дни. Това беше важното." 

"Младите момчета усетиха, че има разлика в мъжкия футбол. Самите те ще кажат, че трябва да подават бързо топката. Говоря с тях така, както с всички други. Те трябва да разберат, че мъжкият футбол е съвсем различно от това, което играят. Издържаха натоварванията, доволен съм от старанието им. Най-важното е, че всички са здрави", заяви Хубчев и разкри какво е състоянието на Холмар Ейолфсон. 

"Една от задачите на тоя лагер беше Холмар и другите, които са играли по-малко, да ги видя и да изиграят 90 минути. Мисля, че им се получи добре. Холмар няма проблеми, добре се представя, но му трябва ритъм", добави Хубчев и разкри какво очаква в дните до мача с Черно море от 9-ия кръг. 

"Този мач беше като подготовка за Черно море, те играха твърдо в рамките на феърплея. Очаквам срещу Черно море да се съберем всички здрави, да видим в какво състояние са и ще говорим за тренировките и за самия мач", завърши наставникът на Левски.