Наставникът на Левски Петър Хубчев остана доволен от характера на своите футболисти след победата над Етър с 3:0. Той заяви, че тимът е играл добре и е успял да неутрализира атаките на Етър.

„Днес характерът беше още по-очевиден от предишния мач. Това е отношението на футболистите“.

„Мисля, че това на кое място сме или колко точки имаме не оказва влияние. Трябва да си гоним целите“.

„Мисля, че малко по-добре ни се получиха пасовете и в движението на топката. Доволен съм от това, че неутрализирахме двама от най-опасните футболисти на Етър. Отборът е силен, показвали са неведнъж, че могат да играят на контраатаки“.

„Самото движение, нека не правим генерални изводи. 99% от хората в България определят срещата като рутинна победа. Прием го като един мач, в който играхме добре и победихме. Всеки ден се стремим да знаем повече неща за даден футболист. Алар е силен в статичните положения, ние го виждаме на тренировки“.

Наставникът на „сините“ отказа да говори за индивидуалните качества на футболистите си и заяви, че пред младите има бъдеще и много работа.

Той сподели и очакванията си от срещата с Ботев Пловдив в следващия кръг.

„Едва ли нещо по-различно мога да очаквам от мач на „Коматево“. Знам на какво е способен сегашният им треньор. Интересува ме следващия мач, ще се съобразим с противника, ще търсим доизграждане на нещата, които искаме да подобрим“, завърши Хубчев.