Треньорът на Левски Петър Хубчев уплътнява времето си, в което не може да води отбора заради извънредното положение, с наблюдаване на играчи, които са били набелязани за привличане от "сините". Информацията е предадена от "Тема Спорт". 

Той вече има два плана за развитие на тима - такъв със задържане на повечето футболисти, както и такъв, при който ще му се наложи да разчита основно на юноши и млади играчи.

Първата опция към момента е доста оптимистична с оглед на финансовото състояние на клуба. На "Герена" обаче таят надежди, че след отминаването на пандемията ще могат да сключат няколко спонсорски договора, с които да закрепят бюджета.

Наставникът на "сините" ще трябва да си прави планове без черногорския национал Милан Миятович. Договорът му изтича през лятото и в него има опция за удължаване с още година, но тя няма да бъде активирана. Причината е, че Левски няма как да удовлетвори финансовите му условия.

През зимата клубът отхвърли оферта за него. Стражът сам призна, че е бил искан от клуб в Азербайджан, но Левски е отклонил предложението. То обаче остава валидно за стража, към когото интерес проявяват и отбори от Казахстан и Кипър.