Вратарят на Етър - Христо Иванов, спечели Вашия вот за Играч на мача с Ботев Пловдив, завършила при резултат 0:0. Стражът заяви, че е доволен от играта на своите съотборници и изрази надежди, че занапред ще печелят по три точки, не по една. 

"Животът продължава, и утре е ден. Да се надяваме, че ще е по-хубав. Сигурен съм, че ще дойде момент, в който ще се материализират", заяви Иванов. 

"Обяснявам си с липсата на точки и голямото неспокойство, че всяка грешка може да бъде фатална. Голямото желание и неспокойствието водят до това, но няма да е все така, както са казали хората. Искам да поздравя колегата на другата врата, който имаше повече работа. Без положения е още по-трудно за един вратар, защото трябва да внимава цял мач. Справихме се с положенията, което е радващо. Следващият път  дано победим, и половин на нула да е." 

"Колкото и да се опитваме да не го мислим и да си повтаряме едно и също, има го и страхът от изпадане. Имаме доста време да го преодолеем това нещо и се надявам след почивката да трупаме по три, не по една точка. Имаме доста опитни футболисти, които липсват. Дано с тяхното връщане отборът да стане по-боеспособен."

"Искам да бъда малко по-позитивен от останалите. Започваме срещу три много стойностни отбора, никой не очаква чудеса и точно това трябва да използваме. Има момчета, доказали се в младежките гарнитури, имаме опитни футболисти. Нека им дадем малко спокойствие и вяра, сигурен съм, че имат потенциал да направят нещо", допълни Иванов.