Вратарят на Етър Христо Иванов призна, че би заменил наградата за Играч на мача за това Етър да бе победил Монтана (0:0). Иванов акцентира подобрението след назначението на Александър Томаш, но призна, че пред отбора има много работа.

„Ако трябва да бъда честен, наградата я разменям. Дори да допусна гол, но да бием. Имахме много положения. За съжаление, не успяхме да ги реализираме. Не мога да кажа, че сме играли за друго, освен за победа. Не се получаваха нещата, а вече треньорите ще анализират. Самите резултати показват, че успяхме да се стабилизираме. Днес една победа щеше още да повдигне духа, но и загуба да ни върне на стария етап. Последни сме, но вече точковата разлика не е такава и всичко си зависи от нас”, коментира вратарят на Етър.

„Схемите не искам да ги коментирам, тъй като не съм специалист. Заслугите за „чистите мрежи” не е само моя. Допускаме малко положения, но отборът седи далеч по-добре в дефанзивен план. Хубаво е, че завършихме така положително годината, но истината е, че ни предстои много работа. Дано да я свършим през двата месеца и напролет да покажем това лице, което Велико Търново заслужава”.

„Това, което беше при мен в Монтана, си остава там. Имам много приятели там, но не искам да ги коментирам. Гледам Етър и си следваме задачите”, завърши Христо Иванов.