Наставникът на Берое Хосе Луис Ачиари не скри задоволството си от първата домакинска победа в елита. Старозагорци се наложиха с 1:0 над Славия с късен гол на Леандро Годой.

„Искам да поздравя всички за победата, която подарихме на нашата публика. Много съм доволен, че нашите фенове и играчите могат да се насладят на тази победа. Мачът беше много равностоен, двата отбора имаха лоши моменти. Действахме нервно, когато притежавахме топката.

Знаехме, че няма да имаме много ситуации за гол. Имахме много добра възможност през втората част, но не вкарахме. Те също имаха една добра възможност, но видяхте, че в последните минути вкарахме гол и спечелихме трите точки. Славия е един добър отбор, но и той минава през трудни моменти като нас.

Пак искам да поздравя моите играчи за победата.

Да, търпението беше решаващо, но най-важното е, че разполагаме с Годой. Имахме малшанс, защото той не успя да игра в два мача, другият нападател също бе контузен. Искаме да разполагаме с Леандро Годой, защото той дава много на отбор.

Трябва да кажем, че той отбеляза в четири мача и ни даде много точки. Ние работим на всяка тренировка, играчите от втора линия да вкарват също. Всички мачове са много равностойни. Играчите ми се раздават максимум на терен.

Аз съм много доволен, много. Трябва ад се възстановим, защото имаме още един мач преди паузата срещу добър отбор като Арда”, сподели Ачиари след мача.

подкрепя българския спорт