Левски победи Витоша Бистрица с 4:0, но може би новината от деня е, че на терена се появи големият ас на отбора Холмар Ейолфсон. Исландецът се контузи тежко в коляното на 31 октомври 2018 г., когато скъса връзки на нарочно наводнения от домакините терен на стадион "Тича". 

Но девет месеца и половина по-късно той записа десетина минути в игрови мач за първи път от толкова време насам. Самият той призна, че все още не е в най-доброто си състояние, но върви към този момент и е оптимист занапред. 

"Чувствам се страхотно, удивително чувство е да съм пак на терена след толкова месеци. Все по-добре се чувствам, но още трябва да се направят някои крачки, за да съм 100% готов, но всичко е по-добре", заяви Холмар и коментира мача с Витоша. 

"Направихме това, което трябваше да направим. Когато вкарахме първия гол, те трябваше да се отворят. Справихме се добре и през първото полувреме, и след него", сподели още исландецът и коментира, че е щастлив от здравословната конкуренция в отбора. 

"Чувствам се добре сега, но има сериозна конкуренция, тя е здравословна. Всички трябва да бъдем на най-доброто си ниво, за да можем да играем в следващия мач", завърши централният защитник на Левски след завръщането си на терена.