Старши треньорът на Спартак Варна - Димитър Димитров, демонстрира типичната си амбиция и непримиримост и преди предстоящия мач с Ботев Враца. Пред „Мач Телеграф“ Херо даде мнението си преди мача на неговия тим срещу врачани.

"За хубава игра не дават точки, трябва ни само победа във Враца. Наясно сме със ситуацията, в която се намираме. И да се ядосваме на пропуснати шансове досега няма смисъл. Въпреки всички проблеми, които имаме, ще търсим успеха в нашата мисия да последно. Очевидно е, че нямаме и късмет, а и никаква странична подкрепа. Така обаче е по-стойностно. Докрай ще се борим честно. Ако се спасим, ще бъде заради нашите усилия на терена, а не заради нещо друго".

"Ситуацията в кадрово отношение е направо жестока за нас. Отсъстващите заради контузия и наказания са на практика гръбнакът на нашия състав. Каквото такова. Тези, които ще излязат на терена, трябва да са наясно, че е нужно да покажат и повече от максимума на възможностите си", добави най-опитният треньор в efbet Лига.

"Към момента съперникът е доста по-добре кадрово окоплектован и ще бъде наистина тежко. Освен това напрежението при нас си оказва влияние във вече поредица от мачове. Ще става и още по-голямо, но надеждата умира последна", каза още Димитров.