Треньорът на Берое Димитър Димитров-Херо беше категоричен, че отборът му не е заслужавал да загуби в Кърджали. Според него една индивидуална грешка е решила изхода на двубоя. 
 
"Не мога да кажа, че съм недоволен от играта. Затова и не заслужавахме да загубим. Знам причините и грешките, но това е състоянието, трудно можем да реагираме на такива положения.
 
Биха ни с едно стандартно положение след грешка на нашия вратар. Това се получава за пореден път и затова съм разочарован. Фаулът беше много далеч от вратата, има близо 50 метра летеж на топката. Вратарят не я прецени добре, тръгна да излиза, после се спря. 
 
Камбуров не игра, защото не беше възстановен, все пак не е на 20 години. Исках да внеса острота в атака и затова смених крилата.
 
При такива резултати е нормално играчите да са без самочувствие, което се трупа само с победи. Не искам да коментирам причините, за да не прозвучи като оправдание. Хората не ги интересува това нещо. Виновниците, които трябва да отговаряме, сме ние - треньорите.
 
Този сезон няма лесни протиници, групата е доста равностойна. Не искам да коментирам договора ми, който изтича през лятото", заяви Димитър Димитров-Херо пред DIEMA SPORT.