Треньорът на Берое - Димитър Димитров призна, че е доволен от селекцията и е сигурен, че новите футболисти ще донесат дълбочина в състава. Херо призна, че клубът е имал реален интерес към Галин Иванов от Славия, но други отбори са се намесили и поради тази причина сделката е пропаднала.

"Привличаме само свободни агенти. Имаме и определен бюджет за заплати, който не е голям, нямаме право да се оплакваме, защото има отбори, които са много по-зле от нас", обясни Димитър Димитров.

"Наистина, когато пристигнах в Берое имаше проблеми. Не искам да коментирам предишния щаб, но като статистика ситуацията не бе добра. От 13 мача имаше седем загуби и отрицателна голова разлика. Лошото е, че точно тогава се получиха и някои контузии и останахме почти без играчи. Дори нямах възможност да сбъркам състава - бяхме останали с толкова малко хора. Сега съм убеден, че потенциалът ни значително ще се повиши", отсече специалистът.

Херо призна, че е раздвоен относно това кое е по-добре за отбора - да влезе в първата шестица или да се бори за Европа чрез седми място в долната част на таблицата и бараж.

"За съжаление не виждам някакво кой знае какво развитие в българския футбол от последния престой преди Казахстан и сега. Напротив, мисля че при отбори като ЦСКА и Левски има отстъпление. Затова трудно някой може да притесни Лудогорец в борбата за титлата", отбеляза Димитров.

Той се надява, че Левски няма да повтори това, което се случи с ЦСКА./Меридиан мач