Наставникът на Берое Димитър Димитров-Херо остана доволен от преобразяването на своя тим през второто полувреме на мача с Локомотив Пловдив, завършила с победа 2:0 за "заралии". 

Димитров отчете слабото първо полувреме, кизиграно от неговите момчета, но даде обяснение, че много промени в стартовия състав са оказали своето влияние. Той подчерта, че "старозагорци" са изиграли по-неубедителен мач днес, спрямо този срещу Левски преди седмица, но въпреки това сега резултатът е далеч по-позитивен. 

„Мисля, че второто полувреме заприличахме на себе си. Нормално беше, имахме много промени в състава, имаше известна доза неориентираност, но през второто полувреме заслужено изковахме победата“, започна той.

„С времето може да съжаляваме още повече за мача с Левски. Футболът обаче е алогичен спорт, днес бяхме по-неубедително спрямо мача с Левски, но въпреки всичко спечелихме“.

„През творото полувреме увеличихме темпото и създадохме много положения. Смятам, че заслужено спечелихме“, завърши Димитров.


 


Следете ни навсякъде и по всяко време с мобилното приложение на Gong.bg. Можете да го изтеглите от Google Play, App Store и AppGallery.